Opinie klientów

Opinie

naszych klientów

Dodaj

swoją opinię

Chcesz aby Twoja opinia znalazła się na stronie Dworku nad Stawem?

Poświęć chwilę i wypełnij formularz znajdujący się obok!

Kinga & Gabriel
Data dodania: 25.04.2016
W maju 2015 odbyło się nasze wspaniałe wesele w Dworku Nad Stawem. Minął już prawie rok a my i nasi goście miło wspominamy spędzony tam czas. Obsługa – przemiła i bardzo pomocna, jedzenie wyśmienite! sala śliczna ma swój urok, obejście zadbane, idealne do sesji plenerowej 😉 dzięki Pani manager wszystko dopięte na ostatni guzik, pełen profesjonalizm.
W hotelu mieliśmy okazję ugościć rodzinę z zagranicy. Byli pod ogromnym wrażeniem wystroju pokoi, jedzenia serwowanego w restauracji a przede wszystkim obsługi (tej hotelowej jak i restauracyjnej) która stawała na głowie żeby dogodzić naszym zagranicznym gościom 😉


Chcielibyśmy podziękować z całego serca całej ekipie Dworku Nad Stawem która sprawiła że Nasz Dzień stał się wyjątkowy i zostanie zapamiętany przez Nas jak i naszych gości jako Dzień idealny ! 😉


Gorąco polecamy !!

Zygmunt
Data dodania: 09.11.2014 22:29
Dlaczego wszyscy dziekują tylko Pani menager i obsłudze? A kucharze? To przecież oni wkładają najwięcej serca w to żebyście dostali wszystko właśnie tak jak dostaliście…

Natalia & Kamil
Data dodania: 18.10.2014
Idealne miejsce na wesele! Z całego serca polecamy :-) organizacja z panią Małgosią przebiegała nam bez zbędnych stresów, wszystkie nasze „zachcianki” zostały spełnione. Tort był wymarzony – zarówno pod względem smakowym jak i wizualnym 😉 obsługa sali profesjonalna, przemiła pani Iwonka ogarnęła całą uroczystość bez zastrzeżeń. Tyle miłych wspomnień ile nam w pamięci pozostanie nie sposób wyrazić w naszej wdzięczności do pani Manager i całej załogi Dworku nad Stawem!

Aleksandra i Marek
Data dodania: 12.10.2014 10:25:30
Nie mogliśmy lepiej trafić! Sala ma swój klimat, obsługa rzetelna i miła. A jedzenie… Przepyszne. Nikt nie miał zastrzeżeń. Obejście bajka, na zdjęcia idealne. Chcielibyśmy z całego serca podziękować za wspaniałą imprezę, którą zapamiętamy do końca życia. Pozdrawiamy

Natalia i Michal
Data dodania: 24.09.2014 21:21:07
Chcielibysmy podziekowac z calego serduszka calej ekipie odpowiedzielnej za zorganizowanie naszego wesela. Dzieki Wam bylo to Nasz dzien, moglismy skupic sie tylko na sobie!!:)Cudowna Pani Gosia dopracowala kazdy szczegol zwiazany z wymyslonym przez nas wystrojem sali oraz wyjatkowym tortem..Pani Iwonka bacznie pilnowala aby kazdy wyszedl z pelnym brzuszkiem:)Dziekujemy slicznie za pelen profesjonalizm, serdecznosc i cieplo:):)

Iwona i Stephen
Data dodania: 03.09.2014 19:00:55
Chcielibysmy bardzo podziekowac za to ze przyczyniliscie sie do tego aby dzien naszego slubu byl dniem wyjatkowym. Przyjecie bylo zorganizowane na najwyzszym poziomie, zarowno wystroj jak i nieziemsko smaczne potrawy az do cudownej obslugi. Bedziemy wracac tak czesto jak to bedzie mozliwe. Zyczymy powodzenia a wszystkim tym ktorzy nie sa pewni czy to wlasciwe miejsce na wesele my mowimy, zdecydowanie TAK. POZDRAWIAMY!

Wojciech
Data dodania: 23.08.2014 23:38:48
Około dwa tygodnie temu byłem z znajomym na spotkaniu służbowym.Jedzenie bardzo pyszne-godne polecenia,ale czas oczekiwania (około 1,5 godz.) bardzo rozczarowujący.Klienci którzy przyszli póżniej niż my zdążyli zjeść i wyjść,więc zastanawiam się dlaczego my na dwa dania czekaliśmy tak długo…

Dorota i Danuta
Data dodania: 05.07.2014 8:33:55
Serdecznie dziękujemy panu Robertowi, kelnerowi restauracji Dworek nad stawem za niezwykle miłą obsługę oraz tworzenie przyjaznej atmosfery. Pan Robert w danym dniu służył nam pomocą, udzielając wyczerpującej i rzeczowej odpowiedzi na zadawane przez nas pytania. Ponadto wykazał się sumiennością i rzetelnością podczas pracy, dbając w ten sposób o dobry wizerunek firmy, w której pracuje. Życzymy dalszych sukcesów?

Magdalena i Maetusz S.
Data dodania: 27.06.2014 21:35:46
Witamy Gorąco polecamy ten lokal jesteśmy świeżo po weselu i cały czas wspominamy te wyjątkowe chwile jakie tam przeżyliśmy. Obsługa rewelacyjna, stoły pięknie udekorowane, jedzenie przepyszne było go dużo i ładnie podawane. Wszystko poszło tak jak planowaliśmy, a może i lepiej :) Pozdrawiamy i na pewno odbędzie się tam jeszcze nie jedno nasze przyjęcie !

Beata i Dawid
Data dodania: 18.06.2014 21:29:57
W kwietniu mieliśmy wesele w Dworku Nad Stawem,jesteśmy bardzo zadowoleni z serwowanych posiłków,w szczególności rolada po zbójnicku z kluskami i czerwona kapustą,należy wspomnieć o bardzo smacznym torcie marcepanowym,wybraliśmy to miejsce z uwagi na piękne i urokliwe okolice,gdzie mieliśmy sesje fotograficzną,Serdecznie polecamy to miejsce na wesele,komunie,a nawet na pójście na zwykły obiad niedzielny.

Edyta i Rafał
Data dodania: 06.06.2014 12:57:18
IDEALNY WYBÓR NA WESELE!!! Choć od wesele minęło już 7 m-c to nadal wspominamy je jako najpiękniejszy dzień, Dworek nad stawem to przede wszystkim piękne obejście i dobra lokalizacja oraz wyśmienite jedzenie. Na 100 gości nie było żadnego który powiedziałby ze coś było nie tak z jedzeniem mieliśmy opcję all inclusive (było go bardzo dużo nie do przejedzenia rozdaliśmy wszystkim gościom i jeszcze zostało) pozatym jedzenie było pięknie podane. Parkiet idealny do tańca nie trzeba było się gnieść i ściskać, jeśli dodać do tego świetnego DJ + fotografa = idealne wesele:))) Dziękujemy całej obsłudze i Pozdrawiamy

Piotr
Data dodania: 24.05.2014 13:27:10
Jedzenie bardzo smaczne. Starter na powitanie mile nas zaskoczył. Polecam świetny lokal.;)

Karol
Data dodania: 12.05.2014 18:34:01
Polecam w 100%. Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa a szczególnie Pani Beata :) jeszcze raz, polecam z całego serca na każdą okazję!

Monika Grzegorz Radosław
Data dodania: 10.05.2014 23:06:41
Jedzenie przepyszne! Dużo i smacznie :) A naszemu synkowi najbardziej zasmakował chleb ze smalcem :) Bardzo ładnie,obsługa idealna! Stolik trzeba wczesniej rezerwować a o czymś to świadczy :) :):) POLECAMY I POZDRAWIAMY.ŻYCZYMY SAMYCH SUKCESÓW :)

Agnieszka i Adam
Data dodania: 05.05.2014 21:40:15
Bardzo dziękujemy Pani Manager za przygotowanie menu i obsługi cateringowej naszej uroczystości komunijnej. Wszystko odbyło się zgodnie z umową. Jedzenie przyjechało na czas i było go dużo i było przepyszne, wszystko ciepłe. Goście byli zadowoleni i my również. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy, na pewno do was wrócimy..

Katarzyna, Krzysztof, Mariola, Tomasz.
Data dodania: 23.04.2014 22:21:26
Po dzisiejszej wizycie w restauracji jesteśmy bardzo zadowoleni z miłej obsługi, pysznego jedzenia a także niespodzianki w postaci chleba ze smalcem i kielicha. Żeberka i golonka były po prostu super – oby tak dalej !!!!!!!!!!!

Dziadek
Data dodania: 15.03.2014 18:10:26
Polecam suma w boczniakach. Mistrzostwo świata szefa kuchni – znakomicie wyfiletowana i doskonale przyrządzona ryba. Miałem kiedyś ochotę spróbować i chyba ( za sprawą Córci) znaleźliśmy doskonałe miejsce. Bywam rzadko, ale każda wizyta to pewnego rodzaju uczta, o obfitości porcji nie wspominając. Pozdrawiam!

Henryk
Data dodania: 24.02.2014 18:21:07
Z całego Serca Dziękujemy za moje urodziny, Pani Manager spisała się na 300% przygotowując nam super menu, oraz obsłudze która dwoiła się i troiła abyśmy mieli wszystko na czas . Goście byli zachwyceni a my bardzo szczęśliwi widząc jak dobrze wszyscy się bawili i objadali przepysznymi daniami, wspaniałym chlebkiem który jest przepyszny, jak również wędlinki które smakują jak u mamy w domu. Dziękujemy z żoną jeszcze raz , będziemy Was polecać. A niedowiarków zapraszam spróbujesz i wrócisz tu.

Edyta i Piotr
Data dodania: 20.10.2013 13:27:52
W sierpniu 2013r. odbyło się nasze wesele w Dworku nad stawem. Wybór tej restauracji okazał się bardzo trafny. Super klimat, pyszne jedzenie, miła, sympatyczna obsługa i profesjonalne podejście sprawiło, że bawiliśmy się cudownie. Pozdrowienia dla sympatycznej Pani Menager, która wspaniale zajęła się nami i naszymi Gośćmi.

Alicja i Marcin
Data dodania: 05.10.2013 9:20:30
Nasz najpiękniejszy dzień w życiu odbył się 06.2013r. w bajecznej oprawie. Obsługa Dworku nad Stawem przyjęła naszych gości oraz nas samych w fantastyczny sposób za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Oprawa całego wesela była na wysokim poziomie. Dzięki temu nasze pamiątki w postaci zdjęć są niezapomniane i jednorazowe. Plener wokół Dworku, gdzie odbyła się nasza sesja ślubna był wprost niesamowity czego przykładem jest nasz przepiękny album. Po mijających prawie czterech miesiącach od ślubu jesteśmy pewni, że zastanawiając się nad wyborem lokalu nie wybralibyśmy na wesele innego niż Dworek Nad Stawem. Pozdrawiamy serdecznie, Alicja i Marcin

Karolina i Dawid
Data dodania: 24.08.2013 5:36:13
Z całego serca dziękujemy za przepiękne wesele! Pani menager spisała się na szóstkę obsługa również. Goście byli zachwyceni a my bardzo szczęśliwi widząc jak dobrze wszyscy się bawili i objadali przepysznymi daniami. Dziękujemy!!!

Gosia i Radek
Data dodania: 02.08.2013 11:52:30
Dziękujemy obsłudze i Pani Manager Dworku nad Stawem za profesjonalne podejście przy organizacji naszego wesela. Przepyszne jedzenie, miłe dla oka obejście, gdzie można było odpocząć po szaleństwach na parkiecie i sympatyczna obsługa, która dbała o to, aby nikomu niczego nie brakowało. Serdeczne pozdrowienia dla Pani Manager, która spełniała wszystkie nasze życzenia :).

Ania i Rafał
Data dodania: 28.06.2013 21:12:23
Pełen profesjonalizm na przyjęciu weselnym! Jedzenia mnóstwo, obsługa działała bez zarzutów. Wiejski stół zrobił nieziemską furorę, tak samo jak i tort. Apartament dla nowożeńców był kwintesencją Tego Dnia! Co więcej, dostaliśmy również bardzo, bardzo miłą niespodziankę ze strony Dworku za co bardzo, bardzo dziękujemy:) Polecamy na imprezy małe jak i duże!!

Maja i Łukasz
Data dodania: 25.06.2013 1:56:33
Poziom usług w Dworku nad Stawem jest na najwyższym poziomie. Obsługa przemiła, a zarazem profesjonalna, obejście przepiękne, a do tego przepyszne jedzenie, którego nie sposób przejeść. Polecamy wszystkim to miejsce, którzy oczekują rewelacyjnej zabawy oraz wspaniałej atmosfery!!! Polecamy gorąco :)
Alicja i Marcin
Data dodania: 21.06.2013 11:14:50
jesteśmy Bardzo zadowoleni z organizacji zabawy weselnej w Państwa lokalu, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo profesjonalna, wszystko na najwyższym poziomie, PEŁEN PROFESJONALIZM

Monika i Sławomir
Data dodania: 17.06.2013 1:31:53
Nasze wesele w Dworku Nad Stawem odbyło się we wrześniu 2012 r. Nie mogliśmy wyobrazić sobie lepszego miejsca niż te. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne , dekoracja sali piękna, otoczenie także. Dziękujemy także p. Justynie za to , że mogliśmy się zwrócić z każdą prośbą i pomysłem. Jeszcze raz – Dziękujemy. Ps. Salę rezerwowaliśmy 3 lata wcześniej, bo właśnie wtedy odkryliśmy to cudowne miejsce. Jesteśmy stałymi gośćmi i szczerze POLECAMY

Ania i Dawid
Data dodania: 15.06.2013 16:53:50
Czerwiec 2013 rok. Nasza Pamiętna Data – tylko i wyłącznie uwieczniona w Dworku Nad Stawem :-) – przepyszne jedzonko, miła atmosfera, piękna duża sala, miła i sympatyczna obsługa, piękny pokoik, śniadanko jak marzenie – pyszne i ciepłe. Bardzo dziękujemy i POLECAMY WSZYSTKIM :-)

Ania i Michał
Data dodania: 09.06.2013 17:00:54
W maju odbylo sie tutaj nasze wesele i jestesmy bardzo zadowoleni z tego wyboru. Dworek nad Stawem to przede wszystkim duza i elegancka sala weselna, nietypowy wystroj, duze obejscie i ogrod, w ktorym mozna wykonac naprawde ciekawe zdjecia :) Zaletą Dworku jest takze hotel polaczony z restauracja, ladne i zadbane pokoje, goscie weselni takze byli bardzo zadowoleni. Takze podziekowania dla p.Justyny ktora nad wszystkim panuje i doradza:) Z pewnoscia wrocimy nie raz do tego miejsca. Pozdrawiamy

Karolina i Krzysztof
Data dodania: 05.06.2013 23:46:35
Bardzo serdecznie dziękujemy za cudowną oprawę naszego wesela. Lokal i obejście przecudowne, obsługa rewelacja!!! Co tu dużo pisać WSZYSTKO REWELACYJNE. Z ręką na sercu POLECAMY. Pozdrawiamy serdecznie całą obsługę :)

Weronika i Damian
Data dodania: 26.05.2013 20:58:33
Bardzo polecam Dworek nad stawem. Odbyło się w nim nasze wesele. Dzięki wspaniałej organizacji i profesjonalnej obsłudze nie musieliśmy się niczym martwić. Jedzenie pyszne i w ilościach nie do zjedzenia. Wszyscy byli zadowoleni. Podziękowania dla Pani Justyny, która służyła cennymi radami.

Ola i Radek
Data dodania: 10.04.2013 10:44:51
My razem z gośćmi bawiliśmy na weselu br. Wszystko przebiegło sprawnie, jedzenie wspaniałe, obsługa na tip top, wystrój stołów piękny. Mieliśmy jako nowożeńcy apartament na noc poślubną – aż żal było z niego wychodzić 😉 a śniadanie zaserwowane w niedzielę rano – niebo w gębie. Wszystkim polecamy serdecznie!

Urszula i Artur
Data dodania: 24.02.2013 23:08:19
Nasze wesele odbyło się w wrześniu, goście byli zachwyceni miejscem i salą oraz jedzeniem. Wszystko odbyło się tak jak sobie wymarzyliśmy. Pani menager spełniła wszystkie nasze prośby nawet te nietypowe (tort z czarnymi dodatkami) Skorzystaliśmy z noclegów, pokoje wykwintnie urządzone, co również zrobiło wrażenie na gościach. Dziękujemy obsłudze Dworku nad Stawem za wspaniałą oprawę naszego wesela.

Kamila i Dawid
Data dodania: 26.01.2013 14:51:02
Polecamy Dworek Nad Stawem! Uroczystość przebiegła wspaniale obsługa świetna, jedzenie rewelacyjnie podane i równie wyśmienicie smakowało.

Mario
Data dodania: 03.01.2013 19:44:31
Same pozytywy!!! Bardzo polecam każdemu ! Mario z Pizzeri Badipizza http://badipizza.pl/pizzeria-zgorzelec/ http://atlak.pl – biuro rachunkowe

Magda i Piotr
Data dodania: 01.01.2013 21:31:15
Gorąco polecamy Dworek nad Stawem. Sala weselna to podstawa udanego wesela – tutaj trafiliśmy w szóstkę z plusem. Wyśmienite jedzenie, profesjonalna obsługa, wszyscy goście byli zadowoleni. Gdybyśmy planowali nasze wesele raz jeszcze, to z pewnością wybralibyśmy Dworek nad Stawem ponownie. Polecam wszystkim Młodym Parom.

Iwona i Grzegorz
Data dodania: 17.12.2012 20:56:26
Któregoś razu będąc na zabawie sylwestrowej w Waszej restauracji,zdecydowaliśmy,że imprezę weselną przenośimy właśnie do tego lokalu i pomysł był TRAFIONY! Wyśmienite jedzenie,wspaniała obsługa i doskonała organizacja. Odwiedzamy was zawsze chętnie i polecamy naszym znajomym,życzymy Wam dalszych sukcesów żeby dlugo wam się wiodło jak najlepiej wśrod licznej konkurencji. Pozdrawiamy serdecznie

Dominika i Damian
Data dodania: 12.12.2012 14:16:46
Mimo że cały dzień padało, to nic nie przeszkodziło nam, żeby się świetnie bawić. Wszystko było dobrze zaplanowane, Pani menager zawsze pod telefonem i zawsze chętnie nam pomagała. Obsługa miła i fachowa, a jedzenie przepyszne i w dużych ilościach – goście byli zachwyceni. Nie żałujemy wyboru i gorąco polecamy wszystkim, którzy zastanawiają nie nad wyborem sali.

Marzena i Michał
Data dodania: 09.12.2012 16:54:29
Dworek nad stawem bardzo pozytywnie nas zaskoczył, mieliśmy wesele w lipcu, obejście cudowne, zdjęcie wyszły przepięknie:) jedzenie bardzo smaczne, obficie nałożone, sala duża przepiękna – stylowa, wszyscy goście bardzo zadowoleni, nasze wesele było bardzo udane, pierwsze na którym się bardzo dobrze bawiliśmy:) Kontakt z menadżerką jak i właścicielem bez zarzutu, dziękujemy ślicznie za przepiękny tort w czerwone różyczki :) Bardzo polecamy!!!

Justyna i Błażej
Data dodania: 16.11.2012 21:50:36
Witamy serdecznie! Jesteśmy świeżo po weselu, które odbyło się w Dworku Nad Stawem. Z czystym sumieniem polecamy ten lokal i wszystko co się na niego składa. Łącznie z Panią manager i wyjątkowo miłą obsługą. Jedzenie w Dworku Nad Stawem pyszne, wiejski stół rewelacja, wystrój przepiękny. Nie jesteśmy w stanie w kilku słowach opisać wszystkich zalet tego miejsca, lecz wiemy że będzie nam się kojarzyło z piękną przygodą, która już jest historią. Pragniemy raz jeszcze podziękować za piękne chwile:-)

Beata
Data dodania: 14.11.2012 20:20:20
Restaurację polecam gorąco. Byłam kilka razy, choć ciężko było z miejscem. Najlepiej dokonać rezerwacji, co świadczy o tym, że kuchnia jest bardzo dobra. Posiłki bardzo smaczne a porcje jak dla mnie i członków mojej rodziny obfite. Obsługa bardzo przemiła, w szczególności dla moich rozbrykanych bliźniaczek. Polecam!!!!

Mateusz i Monika
Data dodania: 11.11.2012 19:43:40
Witamy Mieliśmy wesele w Dworku nad Stawem, uroczystość przebiegła wspaniale, organizacja i obsługa lokalu na wysokim poziomie.Nie mówiąc juz o jedzeniu które pięknie wyglądało i jeszcze lepiej smakowało. Ciężko wypisać jakiś minus gdyż owych takich nie zauważyłem i pewnie nie ma.Kontakt z Pania manager profesjonalny.Moim zdaniem jeden z najlepszych lokali w okolicy. Serdecznie polecam.

Wioleta i Eugeniusz
Data dodania: 02.11.2012 22:32:43
Długo szukaliśmy sali, a wybór Dworku Nad Stawem okazał się strzałem w 10tke! Goście byli zachwyceni jedzeniem, jak również obejściem. My również gdyż zdjęcia ślubne mogliśmy zrobić na miejscu i zaoszczędzić tym samym mnóstwo czasu. Sala również rewelacyjna, niepowtarzalny wystój. Bardzo miła obsługa a Pani Menager wręcz niezawodna, fachowo doradziła nam w wielu kwestiach. jeżeli jeszcze nie wiedzie gdzie zorganizować wesele, to naprawdę polecamy Dworek Nad Stawem.

Mariusz
Data dodania: 02.11.2012 12:26:52
Mieliśmy to niesamowite szczęście że Nasze wesele zaplanowaliśmy w Dworku nad Stawem. Organizacja, przebieg zabawy weselnej, jedzenie, oprawa i wszystko inne zasługuje na szóstkę z plusem. Nie żałujemy wyboru sali i każdemu kto chce mieć bardzo udane wesele polecam Dworek. Ps. Pani Justyna – właściwa osoba na właściwym miejscu.

Ewa i Sebastian
Data dodania: 25.10.2012 20:49:39
Nasze wesele odbyło się w Dworku nad Stawem. Restauracje polecamy każdemu kto chce mieć równie udane wesele jak my – zarówno pod względem miejsca organizacji sali weselnej jak i jedzenia, które było rewelacyjne! Podczas zabawy kelnerzy cały czas donosili nowe potrawy, przekąski, wiejski stół jak i swojskie wędliny i jagodowy tort zrobiły furrorę. Pani menager trzyma nad wszystkim pieczę, chętnie służy pomocą w wyborze potraw, doradzi i przede wszystkim do każdego klienta podchodzi indywidualnie, co jest wielkim atutem. Na sali weselnej żadne ważniejsze wydarzenie nie dzieje się bez Pary Młodej, z która każde szczegóły są uzgadniane. Piękne obejście wokół restauracji jest kolejnym plusem, zwłaszcza dla par, które nie chcą tracić dużo czasu na dojazd na plener w dniu ślubu. Lepiej wybrać nie mogliśmy.

Justyna i Marcin
Data dodania: 10.10.2012 15:36:57
Dziękujemy za organizację wesela, wszystko wyszło znakomicie, pyszne jedzenie, świetna obsługa, bajkowy plener, a przede wszystkim zadowoleni goście!

Michasia i Adrian
Data dodania: 07.10.2012 19:33:22
Wrzesień 2012 rok nasz ślub piękna pogoda, niezapomniane chwile i ponad setka gości zauroczonych salą weselną! Wnętrze, obejście, jedzenie, obsługa i hotel zasługują na najwyższą ocenę. Największym hitem który polecam był wiejski stół!! Nikt nie oparł się chlebie z smalcem, do dzisiaj wspominają te pyszności. Załatwianie formalności to przyjemność krótko,zwięźle i na temat!

Kasia i Mirek
Data dodania: 07.10.2012 19:18:31
Dziękujemy właścicielom i obsłudze restauracji Dworek nad stawem, za zorganizowanie tak wspaniałego dnia, który przeżyć można tylko raz w życiu, w tak wspaniałym miejscu jak Dworek. Ps. W opinii naszej i gości weselnych: jedzenie wyśmienite, obsługa na wysokim poziomie, standard hotelu bardzo wysoki, ponadto doskonała współpraca z managerem restauracji i kierownikiem sali. Dziękujemy i z całą pewnością POLECAMY! Kasia i Mirek

Monika i Dawid
Data dodania: 03.10.2012 19:40:30
Duża sala, uprzejma obsługa, bardzo dużo dobrego jedzenia. Dziękujemy za dobrą organizację. Na pewno ten wspaniały dzień na zawsze pozostanie w naszej pamięci.

Iwona i Aleksander
Data dodania: 02.10.2012 19:41:30
Iwona i Aleksander Wrzesień 2012 roku ta data zostanie na zawsze w naszych pamięciach,będziemy mile wspominać ten dzień,gości i oczywiście ”Dworek nad Stawem”. Wesele bardzo udane,obsługa miła,sala piękna,było naprawdę fajnie. Pozdrawiamy i dziękujemy.

Magda i Rafał
Data dodania: 28.09.2012 12:58:07
Nasze wese nie byłoby tak udane gdyby nie wspaniała, przestronna sala, obłedne jedzenie – goście nie mogli się nachwalić, przemiła i bardzo sprawna obsługa, która sprwiła, ze o nic nie musieliśmy się martwić. Dziękujemy za organizację, wszelk pomoc, wsparcie i rady także Pani manager :) Z czystym sumieniem polecmy lokal.

Tatiana / Krzysztof
Data dodania: 25.09.2012 15:16:12
Mieliśmy wesele w Dworku nad Stawem i jesteśmy bardzo zadowoleniu z jakości jedzenia, obsługi oraz samej imprezy. Na szczególne podziękowania w naszym imieniu zasługuje opiekun sali, który podczas imprezy weselnej był dostępny w każdym momencie i z ludzkim podejściem potrafił podchodzić do wszelkich naszych uwag oraz próśb, dzięki czemu my mogliśmy skupić się przede wszystkim na dobrej zabawie, a nie na dodatkowych troskach.

Gojny/Tenbensel
Data dodania: 16.09.2012 18:08:48
Bylismy goscmi w Hotelu od 03.09.012. do 09. 09 .012.Hotel bardzo przytulny,polozony w przepieknym miejscu. Mozna odbywac dlugie spacery,jest co ogladac.Pokoje bardzo wygodnie iwyjatkowo czyste.Obsluga Hotelowa bardzo mila,serdecznie dziekujemy Pani ktora podawala nam sniadanie, spelniala kazde nasze zyczenie.Jesli chodzi o jedzienie w Restauracji Hotelowej to powiem tylko ;;pychhha.Polecam ten Hotel wszystkim kto chcie ;uciec od codziennosci; Dziekujemy raz jeszcze.

Krystyna i Bogusław
Data dodania: 07.09.2012 22:49:58
Najserdeczniejsze podziękowanie dla całej obsługi Dworku Nad Stawem za wspaniałe chwile które mogliśmy spędzić wraz z naszymi gośćmi w dniu naszego przepięknego wesela. Nie było by ona jednak tak piękne gdyby nie lokal w którym mogliśmy się bawić. To właśnie wystrój Dworku nad Stawem i jego wspaniałe menu sprawiło, że wszyscy goście byli zachwyceni i oczarowani klimatem tego miejsca. Lecz wszystko co dobre szybko się kończy…. Jeszcze raz dziękujemy

Izabela i Adrian
Data dodania: 31.08.2012 19:48:34
W sierpniu odbyło się nasze wesele. Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie tak wspaniałego wesela! Wszyscy goście byli zachwyceni a nam samym ten wyjątkowy dzień na zawsze pozostanie w pamięci. Jedzenie wyśmienite…a obejście przepiękne. Gorąco polecamy wszystkim Narzeczonym ten lokal!! Naprawdę warto :)

Justyna i Michał
Data dodania: 28.08.2012 22:07:28
Chcemy bardzo serdecznie podziękować za cudowne wesele w Dworku:-)Jesteśmy bardzo zadowoleni,wszystko było na najwyższym poziomie. Nasi goście byli zachwyceni piękną salą i obejściem oraz przepysznym jedzeniem. Szkoda tylko że wspaniały czas spędzony w Dworku tak szybko przeleciał…..:-)

Edyta i Wojciech
Data dodania: 24.08.2012 16:25:03
W Dworku odbyło się nasze wesele i poprawiny. Wszystko na najwyższym poziomie: wspaniały tort weselny, dobre jedzenie, miła obsługa oraz piękny apartament dla pary młodej. Przepiękny ogród stanowił doskonały plener do zdjęć a także idealne miejsce na chwilę odpoczynku dla nas i dla naszych gości. Formalności związane z organizacją ograniczone do niezbędnego minimum. Gorąco polecamy wszystkim szukającym miejsca na organizację własnego wesela lub innego przyjęcia!!

Katarzyna
Data dodania: 21.08.2012 14:04:47
Witam, gorąco wszystkim polecam ten Dworek na swoje wymarzone wesele. Obsługa (przed weselem i w trakcie) na najwyższym poziomie, jedzenie pyszne, wiejski stół – rewelacja i pokój dla pary młodej bombowy. W tym miejscu spędziliśmy najpiękniejsze dni naszego wesela :)

Justyna i Piotr
Data dodania: 21.08.2012 9:22:07
W sierpniu odbyło się Nasze wesele. Był to najważniejszy dzień w Naszym życiu a Dworek Nad Stawem zapewnił nam wyjątkową atmosferę i oprawę całego wesela. Jest to urocze i kameralne miejsce, usytuowane w malowniczej okolicy co pozwala na wykonanie pięknej sesji zdjęciowej. Obsługa z ogromnym doświadczeniem i profesjonalizmem, przepyszne jedzenie, wszystko w jak najwyższym standardzie. Gorąco polecamy i jeszcze raz dziękujemy.

Michalina i Jakub
Data dodania: 08.08.2012 11:10:10
Długo szukaliśmy odpowiedniej dla nas sali, aż udało nam się znaleźć miejsce na miarę naszych oczekiwań. Impreza wspaniała, jedzenie wyśmienite i w bardzo dużych ilościach, wszyscy goście chwalili jakość i odpowiednią organizacje podawania kolejnych posiłków. Obejście idealne na sesje zdjęciową, a także na miły odpoczynek wśród natury. Polecamy to miejsce każdej parze, która szuka sali na ten najważniejszy dzień! :)

Marta
Data dodania: 05.08.2012 13:13:41
W sierpniu odbyło się nasze wesele w tym pięknym miejscu. Nasi goście powtarzali „przepyszne jedzenie, jak swojskie”. Byliśmy pod urokiem Dworku, nigdzie w okolicy nie ma tak widowiskowej sali, otoczenie i budynek ze sobą współgrają. Atmosfera przemiła, fachowa obsługa, żadnych problemów. Godne polecenia!

Justyna
Data dodania: 27.07.2012 10:05:45
Po długich poszukiwaniach sali postanowiliśmy nasze wesele zorganizować w Dworku.Obsługa i jedzenie przeszło nasze oczekiwania. Nie było ani jednego niezadowolonego gościa. Szczerze polecamy wszystkim narzeczonym :-)